Werk in opdracht

Voor een veegschoon huis

 Werk in opdracht

 

Maakt er werk van!

In samenwerking

met lokale kringloop

Welkom

Uw woning of bedrijf leeg en 'veegschoon' opgeleverd? Wij leveren u gaarne vrijblijvend en kosteloos een advies werkvoorbereiding middels een persoonlijk gesprek in betreffende woning of bedrijf. Bel 020-6892899 of vul het offerte formulier in, zodat wij met u contact kunnen opnemen.

Werk in Opdracht kunt u gerust inschakelen om op betrouwbare, vakkundige en veilige wijze het leegruimen van uw woning, bedrijf, schuur, kelder of zolder te realiseren. Wij hebben inmiddels 19 jaar ervaring opgedaan met dit werk en zijn goed bekend met de oplever eisen van diverse woning corporaties en verzorgingshuizen. Ons werkgebied bevindt zich in de regio's Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. Wij onderscheiden ons onder andere door de samenwerking met maatschappelijke kringlooporganisaties zoals stichting Het Juttersdok. Deze samenwerking betekent dat alle bruikbare goederen voor u kosteloos worden afgevoerd en een maatschappelijke organisatie met AMBI status deze goederen krijgt gedoneerd. Wij zijn een VCA gecertificeerd bedrijf. dit betekent dat onze medewerkers het VCA diploma bezitten en op veilige professionele wijze werken. Wij zijn er trots op ons werk tot uw tevredenheid met respect te verrichten.

 Hieronder ziet u de film :'Zo werkt Juttersdok samen met Werk in Opdracht'

 

Blogs

Inboedel service, meer dan opruimen alleen

 
Het ophalen van goederen en verwijderen van vloerbedekking doe ik al sinds mijn 19e, dat is dus alweer 30 jaar geleden. Dat daar bij hoort gaatjes dichten, soms behang afstomen of spijkers uit vloeren halen, daar kwam ik later achter, toen ik de woning van mijn ouders moest opleveren aan de woningbouwvereniging. De eisen van de woonmakelaar waren dusdanig dat ik nog een week werk had, met 2 vrienden. Deze harde leerschool maakte mij duidelijk dat dit voor iedereen een zware klus moet zijn. Bovendien doe je spullen weg, die een onderdeel zijn van je herinneringen. Al die spullen hebben een verhaal van waar het gekocht is, waarom het staat waar het staat. Zo ontstond Werk in Opdracht en Juttersdok en uiteindelijk ook de verzamelnaam opruimlijn. Inmiddels staat om onze informatie een bos met allerlei organisaties die hun diensten aanbieden als boedel service, opruimklusser, kringloop koper, hoe moet je daar nu uit kiezen? Gaan al die mooie spullen en de herinnering aan je ouderlijke woning echt verloren door bij de eerste de beste zzp boedelboer met een handvol freelancers, aan te kloppen? Ik hoop het niet. Ik hoop dat u een degelijke keus maakt en kiest voor een bedrijf met een maatschappelijke doelstelling en ik hoop dat u Werk in Opdracht en Juttersdok in uw keuze meeneemt. Neem een kijkje op onze websites www.juttersdok.nl of www.werkinopdracht.eu of bel voor een gratis werkvoorbereiding met de opruimlijn 020-6892899