Werk in opdracht

Voor een veegschoon huis

 Werk in opdracht

 

Maakt er werk van!

In samenwerking

met lokale kringloop

VOOR SPOEDONTRUIMINGEN BEL 06-51948262

 WIO (Werk In Opdracht) kunt u bellen indien u overtollige huisraad heeft of uw woning geheel veegschoon wilt laten opleveren aan de woningbouwvereniging of 'nieuwe' eigenaar van betreffende woning. 

Bel 020-6892899 , 06-51948262 of vul het offerte formulier in!

WIO bestaat sedert 1 januari 1996. Wij hebben sinds 2016 tevens een eigen kringloopwinkel (1000 m2) op de Papaverweg 17-25 te Amsterdam Noord.

WIO kunt u gerust inschakelen om op betrouwbare, vakkundige en veilige wijze het leegruimen van uw woning, bedrijf, schuur, kelder of zolder te realiseren. Wij hebben inmiddels 25 jaar ervaring opgedaan met dit werk en zijn goed bekend met de oplever eisen van diverse woning corporaties en verzorgingshuizen. Ons werkgebied bevindt zich in de regio's Amsterdam, Haarlem en Alkmaar. WIO is een VCA gecertificeerd bedrijf. dit betekent dat onze medewerkers het VCA diploma bezitten en op veilige professionele wijze werken. Wij zijn er trots op ons werk tot uw tevredenheid met respect te verrichten.

 

Blogs

Inboedel service, meer dan opruimen alleen

 
Het ophalen van goederen en verwijderen van vloerbedekking doe ik al sinds mijn 19e, dat is dus alweer 30 jaar geleden. Dat daar bij hoort gaatjes dichten, soms behang afstomen of spijkers uit vloeren halen, daar kwam ik later achter, toen ik de woning van mijn ouders moest opleveren aan de woningbouwvereniging. De eisen van de woonmakelaar waren dusdanig dat ik nog een week werk had, met 2 vrienden. Deze harde leerschool maakte mij duidelijk dat dit voor iedereen een zware klus moet zijn. Bovendien doe je spullen weg, die een onderdeel zijn van je herinneringen. Al die spullen hebben een verhaal van waar het gekocht is, waarom het staat waar het staat. Zo ontstond Werk in Opdracht en Juttersdok en uiteindelijk ook de verzamelnaam opruimlijn. Inmiddels staat om onze informatie een bos met allerlei organisaties die hun diensten aanbieden als boedel service, opruimklusser, kringloop koper, hoe moet je daar nu uit kiezen? Gaan al die mooie spullen en de herinnering aan je ouderlijke woning echt verloren door bij de eerste de beste zzp boedelboer met een handvol freelancers, aan te kloppen? Ik hoop het niet. Ik hoop dat u een degelijke keus maakt en kiest voor een bedrijf met een maatschappelijke doelstelling en ik hoop dat u Werk in Opdracht  in uw keuze meeneemt. Neem een kijkje op onze website www.werkinopdracht.eu of bel voor een gratis werkvoorbereiding met de opruimlijn 020-6892899 of mobiel 06-51948262
 
VOOR SPOEDONTRUIMINGEN BEL 06-51948262