Werk in opdracht

Voor een veegschoon huis

Wie zijn wij

VOOR SPOEDONTRUIMINGEN bel 06-51948262
 
 
Ruud Antonisse bedacht een corridor richting betaald werk, waarbinnen Amsterdammers werden opgeleid tot bijrijder/chauffeur. Binnen de Kringloop worden de deelnemers, die dit kunnen en willen, naar regulier werk geleid. WIO is een van de uitstroom mogelijkheden. De kringloop wordt ingezet om de vrijwilliger of stagiair praktijkscholing te bieden. WIO biedt betaald werk en leidt verder op tot uitvoerder, opperaar, reparatie medewerker of administratief medewerker. WIO biedt jaarlijks aan ongeveer 7 werknemers een arbeidsovereenkomst van 32 uur per week. De Kringloop biedt stagemogelijkheden, vrijwilligerswerk, reïntegratie trajecten aan ongeveer 60 deelnemers per jaar. 
 
Het is de Ambitie van Werk in Opdracht om deze samenwerking ook met andere maatschappelijke kringloop organisaties aan te gaan.  

 

Meer informatie:

http://www.linkedin.com/in/ruudantonisse

 

Blogs

Inboedel service, meer dan opruimen alleen

 
Het ophalen van goederen en verwijderen van vloerbedekking doe ik al sinds mijn 19e, dat is dus alweer 30 jaar geleden. Dat daar bij hoort gaatjes dichten, soms behang afstomen of spijkers uit vloeren halen, daar kwam ik later achter, toen ik de woning van mijn ouders moest opleveren aan de woningbouwvereniging. De eisen van de woonmakelaar waren dusdanig dat ik nog een week werk had, met 2 vrienden. Deze harde leerschool maakte mij duidelijk dat dit voor iedereen een zware klus moet zijn. Bovendien doe je spullen weg, die een onderdeel zijn van je herinneringen. Al die spullen hebben een verhaal van waar het gekocht is, waarom het staat waar het staat. Zo ontstond Werk in Opdracht en Juttersdok en uiteindelijk ook de verzamelnaam opruimlijn. Inmiddels staat om onze informatie een bos met allerlei organisaties die hun diensten aanbieden als boedel service, opruimklusser, kringloop koper, hoe moet je daar nu uit kiezen? Gaan al die mooie spullen en de herinnering aan je ouderlijke woning echt verloren door bij de eerste de beste zzp boedelboer met een handvol freelancers, aan te kloppen? Ik hoop het niet. Ik hoop dat u een degelijke keus maakt en kiest voor een bedrijf met een maatschappelijke doelstelling en ik hoop dat u Werk in Opdracht  in uw keuze meeneemt. Neem een kijkje op onze website www.werkinopdracht.eu of bel voor een gratis werkvoorbereiding met de opruimlijn 020-6892899 of mobiel 06-51948262
 
VOOR SPOEDONTRUIMINGEN BEL 06-51948262