Werk in opdracht

Voor een veegschoon huis

Wie zijn wij

VOOR SPOEDONTRUIMINGEN bel 06-51948262
 
 
Ruud Antonisse bedacht een corridor richting betaald werk, waarbinnen Amsterdammers werden opgeleid tot bijrijder/chauffeur. Binnen de Kringloop worden de deelnemers, die dit kunnen en willen, naar regulier werk geleid. WIO is een van de uitstroom mogelijkheden. De kringloop wordt ingezet om de vrijwilliger of stagiair praktijkscholing te bieden. WIO biedt betaald werk.
 
Het is de Ambitie van Werk in Opdracht om deze samenwerking met diverse lokale  organisaties aan te gaan.  De inzet is erop gericht een bijdrage te leveren in de circulaire economie door gescheiden afvoer van diverse grondstoffen en hergebruik te stimuleren door lokale 'buurtkringloop' organisaties te ondersteunen zowel materieel als intelectueel.

 

Meer informatie:

http://www.linkedin.com/in/ruudantonisse

 

Blogs

Inboedel service, meer dan opruimen alleen

 
Het ophalen van goederen en verwijderen van vloerbedekking doe ik al sinds mijn 19e, dat is dus alweer 30 jaar geleden. Dat daar bij hoort gaatjes dichten, soms behang afstomen of spijkers uit vloeren halen, daar kwam ik later achter, toen ik de woning van mijn ouders moest opleveren aan de woningbouwvereniging. De eisen van de woonmakelaar waren dusdanig dat ik nog een week werk had, met 2 vrienden. Deze harde leerschool maakte mij duidelijk dat dit voor iedereen een zware klus moet zijn. Bovendien doe je spullen weg, die een onderdeel zijn van je herinneringen. Al die spullen hebben een verhaal van waar het gekocht is, waarom het staat waar het staat. Zo ontstond Werk in Opdracht. Inmiddels staat om onze informatie een bos met allerlei organisaties die hun diensten aanbieden als boedel service, opruimklusser, kringloop koper, hoe moet je daar nu uit kiezen? Gaan al die mooie spullen en de herinnering aan je ouderlijke woning echt verloren door bij de eerste de beste zzp boedelboer met een handvol freelancers, aan te kloppen? Ik hoop het niet. Ik hoop dat u een degelijke keus maakt en kiest voor een bedrijf met een maatschappelijke doelstelling en ik hoop dat u Werk in Opdracht  in uw keuze meeneemt. Bel voor een gratis werkvoorbereiding.
 
VOOR SPOEDONTRUIMINGEN BEL 06-51948262