Werk in opdracht

Voor een veegschoon huis

Wie zijn wij

VOOR SPOEDONTRUIMINGEN bel 06-51948262
 
 
Werk in Opdracht is een initiatief van Ruud Antonisse. In 1996 ontstaan doordat er uitstroom mogelijkheden werden gezocht voor de Jutters, jongeren aan de slag bij toenmalig stichting het Juttersdok. In de geest van Juttersdok, 'geef zwerfjongeren de ruimte om te werken' is Ruud Antonisse sinds 2020 weer actief aan de slag gegaan om te helpen de aandacht voor deze jongeren niet te laten verslappen.  De werkloosheid groeit dramatisch en voor jongeren is het erg lastig om een woning/kamer te vinden. Juist voor jongeren met een vlekje en zonder de mogelijkheid van de ouders om de jongere te huisvesten is de aandacht en hulp voor deze jongeren van levensbelang. Werk en structuur biedend onderwijs is een groot middel om te helpen leefomstandigheden voor deze jongeren te verbeteren. Tegelijkertijd krijgen de jongeren hulp middels individuele integrale trajectbegeleiding. Samen met  Buurt Kringloopwinkels middels project De Opruimlijn worden jongeren met meervoudige problemathieken en achterstanden op diverse leefgebieden geholpen. WIO is een van de uitstroom mogelijkheden. De kringloop wordt ingezet om de vrijwilliger of stagiair praktijkscholing te bieden. WIO biedt betaald werk en ruimt na opdracht woningen leeg in opdracht van particulieren. De overtollige huisraad wordt geschonken aan lokale buurt kringloopwinkels.
 
Het is de Ambitie van Werk in Opdracht om deze samenwerking met diverse lokale organisaties aan te gaan.  De inzet is erop gericht een bijdrage te leveren in de circulaire economie door gescheiden afvoer van diverse grondstoffen en hergebruik te stimuleren door lokale 'buurtkringloop' organisaties te ondersteunen zowel materieel als intelectueel.

 

Werk in Opdracht is altijd op zoek naar werk. Bijvoorbeeld Inboedels verwijderen, verhuizen en bezorgen. Distributie op allerlei gebieden, pakket diensten, tuinonderhoud,

behang afsteken, muren en plafonds witten, kleine klussen in en rond het huis, woning verbetering ten behoeve van verkoop, schoonmaakwerkzaamheden, inpakwerk, recycling van papier en metalen. 

Meer informatie:

http://www.linkedin.com/in/ruudantonisse

 

Blogs

Inboedel service, meer dan opruimen alleen

 
Het ophalen van goederen en verwijderen van vloerbedekking doe ik al sinds mijn 19e, dat is dus alweer 30 jaar geleden. Dat daar bij hoort gaatjes dichten, soms behang afstomen of spijkers uit vloeren halen, daar kwam ik later achter, toen ik de woning van mijn ouders moest opleveren aan de woningbouwvereniging. De eisen van de woonmakelaar waren dusdanig dat ik nog een week werk had, met 2 vrienden. Deze harde leerschool maakte mij duidelijk dat dit voor iedereen een zware klus moet zijn. Bovendien doe je spullen weg, die een onderdeel zijn van je herinneringen. Al die spullen hebben een verhaal van waar het gekocht is, waarom het staat waar het staat. Zo ontstond Werk in Opdracht. Inmiddels staat om onze informatie een bos met allerlei organisaties die hun diensten aanbieden als boedel service, opruimklusser, kringloop koper, hoe moet je daar nu uit kiezen? Gaan al die mooie spullen en de herinnering aan je ouderlijke woning echt verloren door bij de eerste de beste zzp boedelboer met een handvol freelancers, aan te kloppen? Ik hoop het niet. Ik hoop dat u een degelijke keus maakt en kiest voor een bedrijf met een maatschappelijke doelstelling en ik hoop dat u Werk in Opdracht  in uw keuze meeneemt. Bel voor een gratis werkvoorbereiding.
Werk In opdracht is een Sociale firma. Kijk bij rubriek 'wie zijn wij' voor meer informatie.
 
Heeft u werk voor ons?
bijvoorbeeld het veegschoon opleveren van uw oude woning
 BEL Werk In Opdracht 020-6892899