Werk in opdracht

Voor een veegschoon huis

 Werk in opdracht

 

Maakt er werk van!

In samenwerking

met lokale kringloop

Voor veegschone oplevering van uw oude woning

 BEL 020-6892899

Veegschone oplevering van woningen

Zolder of kelder opruimingen

Verhuizingen

Diverse klussen zoals schilderwerk, behangen, montagewerkzaamheden, plaatsen plinten, muurafwerkingen.

Bel 020-6892899 of vul het offerte formulier in!

WIO bestaat sedert 1 januari 1996. 

 Wij hebben inmiddels 25 jaar ervaring opgedaan met de diverse werkzaamheden en zijn goed bekend met de oplever eisen van diverse woning corporaties en verzorgingshuizen. Ons werkgebied bevindt zich in de regio's Amsterdam en Haarlem.  Wij zijn er trots op ons werk tot uw tevredenheid met respect te verrichten. 

WIO is member van 'De BuurtKringloop' 

Iedere gemeente heeft diverse kleine winkels en overige initiatieven die op een zeer diverse manier een bijdrage leveren aan het hergebruik van grondstoffen en goederen. Vaak zijn zij niet goed zichtbaar doordat er in iedere gemeente inmiddels grote gesubsidieerde Kringlooporganisaties zijn die alle aandacht opeisen. Middels de BuurtKringloop delen lokale initiatieven leden van de BuurtKringloop kennis en materialen. De BuurtKringloop vertegenwoordigd de leden bij contacten met Overheid en relaties met de Overheid om zodoende op de hoogte te blijven van de lokale ontwikkelingen. 

Kijk ook even bij 'Wie zijn wij' over onze echte beweegredenen. 

 

Blogs

Inboedel service, meer dan opruimen alleen

 
Het ophalen van goederen en verwijderen van vloerbedekking doe ik al sinds mijn 19e, dat is dus alweer 30 jaar geleden. Dat daar bij hoort gaatjes dichten, soms behang afstomen of spijkers uit vloeren halen, daar kwam ik later achter, toen ik de woning van mijn ouders moest opleveren aan de woningbouwvereniging. De eisen van de woonmakelaar waren dusdanig dat ik nog een week werk had, met 2 vrienden. Deze harde leerschool maakte mij duidelijk dat dit voor iedereen een zware klus moet zijn. Bovendien doe je spullen weg, die een onderdeel zijn van je herinneringen. Al die spullen hebben een verhaal van waar het gekocht is, waarom het staat waar het staat. Zo ontstond Werk in Opdracht. Inmiddels staat om onze informatie een bos met allerlei organisaties die hun diensten aanbieden als boedel service, opruimklusser, kringloop koper, hoe moet je daar nu uit kiezen? Gaan al die mooie spullen en de herinnering aan je ouderlijke woning echt verloren door bij de eerste de beste zzp boedelboer met een handvol freelancers, aan te kloppen? Ik hoop het niet. Ik hoop dat u een degelijke keus maakt en kiest voor een bedrijf met een maatschappelijke doelstelling en ik hoop dat u Werk in Opdracht  in uw keuze meeneemt. Bel voor een gratis werkvoorbereiding.
Werk In opdracht is een Sociale firma. Kijk bij rubriek 'wie zijn wij' voor meer informatie.
 
Heeft u werk voor ons?
bijvoorbeeld het veegschoon opleveren van uw oude woning
 BEL Werk In Opdracht 020-6892899