Werk in opdracht

Voor een veegschoon huis

Wij ontzorgen!

 
 
Werk in Opdracht (anno 1996) is een initiatief van Ruud Antonisse.  

 

1.     Werk In Opdracht (WIO) ruimt woningen helemaal leeg en levert de woning veegschoon op aan de opdrachtgever volgens vooraf gemaakte afspraak en vastgestelde prijs.

2.     Werk In Opdracht (WIO) voert materialen en goederen gescheiden af zodat bruikbare goederen en materialen kunnen worden hergebruikt. Benoem de samenwerking met lokale kringloopbedrijven;

3.     WIO kan ook technische werkzaamheden (laten) verrichten voor het terugbrengen in originele staat van de huurwoning. Bijvoorbeeld behangen, schilderen, behang verwijderen, stukadoren, deuren vervangen, plinten herstellen, vloeren verwijderen;

4.     WIO kan ook kleine verhuizingen organiseren of tijdelijk opslag van goederen.

5.     Werk in Opdracht neemt volledige verantwoordelijkheid voor het uit te voeren werk op basis van vooraf vastgelegde afspraken middels het Werkformulier en vooraf vastgestelde prijs.

 

Werk In Opdracht werkt in de regio Amstelland en Kennemerland.   

 
Werk In Opdracht en Media
 
Werk In Opdracht is uitgever van Het Kringloopblad. U kunt o.a. bij https://janjaapschrijft.wordpress.com/  Het Kringloopblad lezen.
 
 Meer informatie:

https://www.facebook.com/WerkInOpdracht

https://www.linkedin.com/in/ruudantonisse/

https://twitter.com/Ruud_Antonisse

https://janjaapschrijft.wordpress.com/

 

Blogs

Inboedel service, meer dan opruimen alleen

 
DE KLUS

Werk in opdracht BV is het bedrijf van Ruud Antonisse waarmee hij sinds 1996 werk biedt aan o.a. Jutters. Werk In Opdracht ruimt op en doet dat veelal in samenwerking met lokale kringloopbedrijven. In deze uitgave vind je de eerste woningoplevering. Het is natuurlijk geen vrolijk verhaal als je de woning van je ouders moet leegruimen. Allerlei emoties kunnen een ontspannen ontruiming in de weg staan. Die emoties zijn vaak zwaarder dan de grootste kast van oud eiken die je je kunt voorstellen. En het ziekt voort. Je bent er niet vanaf als de woning dan eindelijk leeg is. De eerste woning die Ruud Antonisse leeg trok, betrof de woning van zijn ouders. Deze woning bevond zich in Haarlem Schalkwijk, waar hij ook is opgegroeid. Het was op zich wel logisch dat Ruud het ging doen, hij had immers al een kringloopwinkel opgericht met de Stichting het Juttersdok in Amsterdam. Het was dus niet zo gek dat zijn broers en zus direct zeiden: 'haal jij die woning maar leeg Ruud.' Hij ging aan de slag samen met twee jonge Jutters* (*lees ook kringloopblad 2021 1e kwartaal (janjaapschrijft)). Het schoot echter niet op. Bij ieder kopje, ieder meubeltje, elk fotootje, iedere kamer zat hij weer te staren en kwamen de herinneringen naar boven. De Jutters wilden gewoon lekker doorwerken/doorpakken, maar hij hield ze steeds staande met de vraag: 'Wat ga je daar mee doen?' Dus de klus duurde ruim een maand terwijl het in een week ook had gekund. De laatste twee weken werkte Ruud alleen. Hij sloopte zijn vaders kast van echt eikenhout en vond nog allerlei zaken die absoluut niet weg mochten. Na deze klus en door de vragen van klanten van het Juttersdok die graag wilden dat de Jutters alles meenamen, besloot Ruud het zakelijk te gaan doen. Omdat hij ervan overtuigd was dat het voor iedereen geen pretje is om een woning van je ouders zelf leeg te ruimen. Veel beter kun je met elkaar, met je broers en/of zussen afscheid nemen van de woning in gezamenlijkheid een periode afsluiten en de sleutels overhandigen aan een professionele boedelruimer die met respect voor goederen en omgeving aan het werk kan gaan. Nu, een kwart eeuw later heeft Ruud nog diverse nagelaten spullen van zijn ouders. Het meest dierbaar is het zakmesje met het door zijn vader opgelijmd stukje hout. Dat stukje opgelijmd hout is typerend voor Ruud's vader. Het mesje gebruikt de krantenman Ruud iedere zaterdagmorgen om de banden door te snijden die de kranten bij elkaar houden. Iedere zaterdag is het weer een ceremonie en zit 'die ouwe ' tussen de oren. Zo makkelijk als het mesje na al die jaren door die banden heen snijdt, zo moeilijk is het om dierbaren te laten gaan.

Werk In opdracht is een Sociale firma. 
 
 https://www.facebook.com/WerkInOpdracht

https://www.linkedin.com/in/ruudantonisse/

https://twitter.com/Ruud_Antonisse

https://janjaapschrijft.wordpress.com/